Fred loopt verder

Fred loopt verder voor het goede doel. Sponsor Fred met een online donatie.

Fred

Waarom loopt hij mee? 

Op zaterdag 1 april doe ik mee aan een sponsorloop van 20 km bij de Reeuwijkse plassen om mij in te zetten voor stichting Verdouw gaat Verder. Deze stichting zet zich in voor armoedehulp dichtbij en ver weg.

Dit jaar steunen we de locatie Herstart van het Leger des Heils in Gouda. Dit is een plek waar mensen die voorheen dakloos waren, tijdelijk kunnen wonen en worden geholpen om weer zoveel mogelijk zelfstandig te worden. In Gouda wonen ruim 35 mensen op de Herstart locatie, zij hebben een eigen slaapkamer en er zijn enkele gezamenlijke woonkamers. Eén van de woonkamers heeft een grondige opknapbeurt en een nieuwe keuken nodig. In de tuin is ook behoefte aan een overkapping zodat de bewoners buiten kunnen zitten. Ik loop mee omdat deze mensen ook weer een toekomst verdienen, en hulp krijgen om terug kunnen keren in de maatschappij!

Wil jij mij daarbij sponsoren? Dat zou geweldig zijn! Een klein bedrag is al mooi. Sponsoren gaat heel eenvoudig met een QR code of een eenmalige machtiging.

Sponsor Fred

Vul het onderstaande formulier in.