Michelle loopt verder

Michelle loopt verder voor het goede doel. Sponsor Michelle met een online donatie.

Michelle

Waarom loopt ze mee? 

Hallo,

Het wordt voor mij de allereerste keer dat ik überhaupt 20 km ga wandelen. Echter wil ik uiteraard graag mijn steentje bijdragen voor de stichting Verdouw gaat Verder!

Op zaterdag 11 september gaan wij namelijk wandelen bij de Maarsseveense plassen om hier een mooi bedrag bij elkaar te halen. Deze stichting zet zich in voor armoedehulp dichtbij en ver weg. Dit jaar steunen we een project op het Indonesische eiland Flores. Het is indrukwekkend om te zien hoe zij onze hulp hard nodig hebben. Ik hoop op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het openen van een nieuwe waterwinkel waar de bewoners schoon drinkwater kunnen kopen.

Sponsor Michelle

Vul het onderstaande formulier in.