Over ons

De stichting “Verdouw gaat verder” is in maart 2016 opgericht door Verdouw Bouwproducten B.V. Verdouw heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Waarom onze stichting bestaat leest u in onze missie en visie.

Voor het jaar 2016 is een samenwerking aangegaan met de stichting Proplan. Stichting Proplan wil middelen en mogelijkheden aanreiken voor de allerarmsten,  zodat het voor hen (weer) mogelijk wordt hoop voor de toekomst te krijgen ongeacht geloof, ras of etniciteit.

Al in 2014 stelde Verdouw bouwmaterialen ter beschikking waarmee huizen hersteld konden worden na de grote overstromingen van 2014 in Bosnië. Vervolgens is in 2015 een truck ter beschikking gesteld om hulpgoederen naar Bosnié te brengen.

Door de medewerkers van Verdouw is in 2016 een brainstormsessie gehouden wat geleid heeft tot een solide plan om twee huizen te bouwen en een school op te knappen in Kroatië en Bosnië. Alles bij elkaar een enorm project, geschat op een totale waarde van rond de € 75.000,-!

Onze stichting streeft ernaar dit bedrag in 2016 bij elkaar te brengen om zo dit project mogelijk te maken.

In de afgelopen jaren steunden wij diverse organisaties. In ons verhaal delen we daar meer over!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s