Wieger Jan loopt verder

Wieger Jan loopt verder voor het goede doel. Sponsor hem met een online donatie.

RemasterDirector_V0

Waarom ga ik 20 km lopen op mijn vrije zaterdag?

Om ons heen worden mensen soms keihard en buiten eigen schuld om geraakt door omstandigheden. Via Verdouw gaat verder kan ik nu een druppeltje bij elkaar lopen om de gloeiende plaat iets af te laten koelen. Dit jaar dichtbij (we gaan een Leger des Heils opvanglocatie verbouwen in Gouda) en verder weg, (we gaan de Oekraïnse bevolking aan tijdelijke huisvesting helpen in hun eigen land). Het laatste doel zijn we nog aan het concretiseren samen met Stichting Christian Refugee Relief uit Nieuw Lekkerland. Maar goed. Ik ga vast lopen. U mag mee lopen (en zelf sponsorgeld bij elkaar brengen natuurlijk) maar u kunt het ook afkopen… 😉 dan loop ik de km en betaalt u een bijdrage.. Goed verdeeld toch? Ontzettend bedankt alvast!

Wilt u mij daarbij sponsoren? Dat zou geweldig zijn! Sponsoren gaat heel eenvoudig met de QR-code of een eenmalige machtiging via het formulier hieronder.

Alvast bedankt!

Sponsor Wieger Jan

U kunt kiezen voor betaling via een machtiging of via de QR-code onderaan deze pagina.