Terugblik Sponsorloop

We kijken terug op een zeer geslaagde sponsorloop. Met ca 30 deelnemers hebben we op 6 april 2024 een mooie route gelopen van ruim 20 km rond Renkum, Heelsum en Wolfheze. Dankzij de vele sponsors hebben wij een prachtig sponsorbedrag binnengehaald van € 27.235,-. Verdouw heeft dit bedrag verdubbeld naar € 54.470,-. Door middel van ruimMeer lezen over "Terugblik Sponsorloop"

2024: in actie voor noodwoningen in Oekraïne

Tijdens de eerste kwartaalborrel van het jaar presenteerde we het doel voor 2024, waar we ons met collega's van Verdouw voor gaan inzetten. Daniël van der Leer van stichting CRR liet wat van hun werk zien, omdat we dit jaar met deze stichting samenwerken (in vervolg op het najaar van 2023). https://www.youtube.com/watch?v=c5at-jmkSSI Verdouw gaat VerderMeer lezen over "2024: in actie voor noodwoningen in Oekraïne"

Terugblik volleybaltoernooi

Op vrijdag 1 september 2023 speelde 16 fanatieke bedrijventeams mee met het jaarlijkse volleybaltoernooi van Verdouw gaat Verder. We kijken terug op een gezellige avond. Voorafgaand aan het volleybaltoernooi is een waardecheque van € 30.000,- overhandigd aan Het Leger des Heils, locatie Herstart voor een renovatie van de woonkamer, een nieuwe keuken en een overkappingMeer lezen over "Terugblik volleybaltoernooi"

Terugblik motortoertocht

Op zaterdag 3 juni 2023 organiseerden we een mooie motortoertocht. We vertrokken op 28 motoren voor een tocht van Verdouw Gouderak naar Verdouw Apeldoorn. We reden binnendoor langs Hekendorp, Montfoort, over de dijk bij Wijk bij Duurstede naar Amerongen. Bij Sterkenburg zagen we het eerste kasteel, in totaal konden we 17 kastelen spotten. Via deMeer lezen over "Terugblik motortoertocht"

Terugblik sponsorloop

We kijken terug op een zeer geslaagde sponsorloop. Met 12 deelnemers hebben we op 1 april 2023 een mooie route gelopen van ruim 20 km rond de Reeuwijkse Plassen en Hekendorp. Dankzij de vele sponsors hebben wij een prachtig sponsorbedrag binnengehaald van € 15.460,- Verdouw heeft dit bedrag verdubbeld naar € 30.920,- Met dit prachtigeMeer lezen over "Terugblik sponsorloop"

Verdouw gaat Verder in actie voor het Leger des Heils

Verdouw gaat Verder heeft op 17 februari tijdens een kwartaalborrel met collega’s het doel dat we in het eerste half jaar van 2023 gaan steunen gepresenteerd. We gaan de locatie Herstart van het Leger des Heils aan de IJssellaan in Gouda helpen om de woonkamer inclusief keuken op te knappen en een overkapping te plaatsenMeer lezen over "Verdouw gaat Verder in actie voor het Leger des Heils"

Terugblik op een mooi actiejaar

We komen bijna aan het eind van het jaar en dat betekent ook een einde aan een actiejaar voor Verdouw gaat Verder. We hebben ons dit jaar ingezet voor Inclusive Trading Initiative en geld opgehaald voor 2 droogkassen (€ 30.000,-). Vanwege meerdere geslaagde acties zoals de sponsorloop, het volleybaltoernooi en de verkoopactie, hebben we nogMeer lezen over "Terugblik op een mooi actiejaar"

Terugblik sponsorloop

Op 25 juni jl. hebben we met een groep collega's (en familie/vrienden) een mooie sponsorwandeling gelopen. De tocht begon droog, maar eindigde in een flinke regenbui. We kijken terug op een gezellige activiteit met een hele mooie opbrengst. Met elkaar hebben we € 10.016,- opgehaald en dit bedrag is door Verdouw Bouwproducten verdubbeld naar € 20.032,-!Meer lezen over "Terugblik sponsorloop"