Activiteiten

In 2022 staan diverse activiteiten op de planning voor het goede doel van dit jaar. U kunt zich aanmelden om mee te doen of een steentje bijdragen door middel van sponsoring. Wilt u meer informatie over de activiteiten of over het doel waar we ons voor inzetten, stuur dan een e-mail naar verdouwgaatverder@verdouw.nu. Onderstaand een overzicht van de tot nu toe bekende informatie per activiteit.

Motortour | juni 2022

Op zaterdag 11 juni 2022 organiseren we een motortour van onze vestiging in Gouderak naar onze vestiging in Apeldoorn. De inschrijfkosten zijn € 25,-. De lunch is daarbij inbegrepen. Aanmelden kan bij Alex van der Slikke (a.vanderslikke@verdouw.nu).

Flyer motortoertocht 2022

Sponsorloop | 25 juni 2022

De jaarlijkse wandeltocht wordt ook in 2022 gelopen. Op zaterdag 25 juni lopen we een mooie wandeling van 20 km. Zowel relaties als collega’s doen mee met deze wandeltocht. Een aanrader om aan mee te doen!

Volleybaltoernooi | 2 september 2022

Op 2 september 2022 geven we weer een vervolg aan het Verdouw gaat Verder volleybaltoernooi met relaties en collega’s. Een gezellig en sportief evenement voor het goede doel! Opgeven kan via a.macdaniel@verdouw.nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s