Afgelopen zaterdag was het zover. Diverse Verdouw collega’s liepen warm voor onze projecten in Bosnië. Samen liepen zij 20 kilometer van Hoek van Holland naar Scheveningen. We kijken dankbaar terug op een prachtig evenement. Dankbaar voor de collega’s die zich warm liepen. Waar zij en wij ook warm van werden is het prachtige bedrag van € 12.000 wat hiermee opgehaald werd. Lopers en Sponsors hartelijk dank voor jullie geweldige bijdrage! Als dank voor jullie bijdrage is de team captain zelf in het water gesprongen. Graag delen wij de foto’s met jullie van het project Verdouw loopt Verder:

Een reactie op “600(!) euro per kilometer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s