Geslaagde start voor Stichting Help Flores!

kolonisten voor goede doel

Ook in 2018 gaan we verder…

Dit jaar werken we samen met Stichting Help Flores. Samen willen we de arme bevolking van Indonesië ondersteunen. Er is veel armoede op het eiland. We zetten ons dit jaar in om twee belangrijke projecten voor elkaar te krijgen. Dat zijn:

  • Een röntgenapparaat voor het ziekenhuis (kosten: € 18.000,-)
  • 75 toilet- en wasunits in het bergdorp Kajowain (kosten € 500,- per stuk)

Volop acties! 

kolonisten voor goede doelIn de afgelopen tijd werden de eerste acties gehouden. Zaterdag 10 maart was een gezellige middag en avond bij Verdouw. Het was tijd voor het kolonistentoernooi en de bierproeverij. Het spel werd fanatiek gespeeld, de competitie zat er goed in. De teamprijswinnaars waren Viri Sitientes, Piemonte en de Mikken. Henk van Erk, Neef W en Bart de Mik gingen individueel als winnaar huis. In de kantine organiseerden Bram en Koen (werkzaam bij Verdouw) een bierproeverij: de aanwezigen proefden 7 verschillende speciaalbieren. Na afloop werden er verschillende bestellingen opgeschreven en die komen nu nog steeds binnen. De totale opbrengst? Circa €1500, dat is een ontzettend mooi bedrag.

lunchactie voor goede doelEen lunchactie bij Verdouw, georganiseerd door collega’s Tjerk en Remco leverde bijna €500,- op. 135 verkochte broodjes met warme beenham waren er voor nodig. Door een leuke bijdrage van Jumbo Sportlaan Gouda pakte de actie nog mooier uit.

En als laatste noemen we graag Johanni Koudstaal en Liesbeth van Tilborg. Johanni organiseerde een kledingmarkt voor Verdouw gaat Verder. De opbrengst was bijna €500,-. Geweldig gedaan! Liesbeth (telefoniste van Verdouw) maakte overheerlijke erwtensoep voor haar collega’s aan de Fluwelensingel (locatie van Verdouw Bouwproducten). Een leuke bedrag van bijna €140,- was het resultaat!

We zijn ontzettend blij met dit begin!

Fiets, loop en doneer! 

Wil jij ook bijdragen? Dat zou geweldig zijn. Je kan deelnemen aan één van onze activiteiten: de sponsorloop, de fietstocht of doe samen met je collega’s mee aan het volleybaltoernooi voor bedrijven. Een donatie is natuurlijk ook altijd welkom.

Gepubliceerd door arnoutvnieuwkoop

Arnout is communicatiespecialist en schrijft als medewerker van Verdouw Bouwproducten ook voor Verdouw gaat verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s