Terugblik motortoertocht

Terugblik motortoertocht
Zaterdagochtend 11 juni, een stralende dag. Enthousiaste motorrijders verzamelden zich bij Verdouw op de vestiging in Gouderak. Stipt 10 uur vertrokken we. Via de Vlist reden we naar de pont van Bergstoep (waar we gratis mochten overvaren als sponsoring). Over allemaal boerenweggetjes via Giessenburg, Arkel, langs het prachtige riviertje de Linge naar Kesteren. Na de lunch stapten we om half 2 weer op om de tocht te vervolgen. De middagrit ging via de Grebbeberg, Kootwijk, Garderen en door de prachtige bossen en heide naar onze vestiging in Apeldoorn, waar we precies om 16.00 uur aankwamen. Al met al was het een dag om te genieten van de natuur en van onze hobby motorrijden, met een leuke opbrengst voor het goede doel.

Reactie van een deelnemer:

“Het was een heerlijke rit. Goed georganiseerd! Mochten jullie nog eens een rit organiseren, dan doe ik graag mee”

Op de pont in Bergambacht
Vestiging Gouderak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s