Verdouw gaat Verder in actie voor het Leger des Heils

Verdouw gaat Verder heeft op 17 februari tijdens een kwartaalborrel met collega’s het doel dat we in het eerste half jaar van 2023 gaan steunen gepresenteerd. We gaan de locatie Herstart van het Leger des Heils aan de IJssellaan in Gouda helpen om de woonkamer inclusief keuken op te knappen en een overkapping te plaatsen in de tuin.

Leger des Heils Herstart is een tijdelijke plek waar mensen die voorheen dakloos waren, kunnen wonen en worden geholpen om weer zoveel mogelijk zelfstandig te worden. Ze worden begeleid om hun leven op verschillende gebieden, zoals schulden, verslavingen, psychische problemen, weer op orde te krijgen. In Gouda wonen ruim 35 mensen op de Herstart locatie. Zij hebben een eigen slaapkamer en er zijn enkele gezamenlijke woonkamers. Eén van de woonkamers heeft een grondige opknapbeurt en een nieuwe keuken nodig. In de tuin is ook behoefte aan een overkapping, zodat de bewoners buiten kunnen zitten. Deze projecten willen we dit jaar voor het Leger des Heils realiseren.

De activiteiten die gepland staan in het komende half jaar zijn:
Sponsorloop op zaterdag 1 april 2023
– Motortoertocht op zaterdag 3 juni 2023
– Lunchacties door collega’s

Houd onze berichten in de gaten en blijf op de hoogte. Mee doen/sponsoren kan uiteraard ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s