Helikoptervlucht zorgt voor prachtige opbrengst

helikoptervlucht gouda goede doel

Afgelopen zaterdag vond de helikoptervlucht plaats van Verdouw gaat verder. De hele dag konden in totaal 400 mensen mee voor een vlucht met vier tegelijk in één van de twee helikopters. De helikoptervlucht maakt deel uit van meerdere acties die door ons worden gehouden dit jaar. Het goede doel waar wij dit jaar voor in actie komen is Het Daan Theeuwes Centrum in Woerden. Een uniek revalidatiecentrum voor jongeren met een ernstig hersenletsel.

De drive van de medewerkers van Verdouw om juist hiervoor in actie te komen is dat een jonge collega vorig jaar een ernstig ongeluk meemaakte in zijn vrije tijd. Hij liep met dit ongeluk een zwaar letsel op aan hoofd en hersenen. Het Daan Theeuwes Centrum helpt jongeren in een vergelijkbare situatie als onze collega. Daarnaast willen we de familie een hart onder de riem steken.

Het was een schitterende dag om Gouda en omgeving eens vanuit de lucht te bekijken. Zo vertelde Koos (80) aan het Algemeen Dagblad dat hij de helikoptervlucht fenomenaal vond. De animo voor het maken van een rondvlucht was enorm. Een kleine twee weken voor het evenement waren de 400 instaptickets uitverkocht. Samen met het volleybaltoernooi voor bedrijven op vrijdag 6 september in Sporthal De Mammoet in Gouda is er in totaal een bedrag opgehaald van €20.250. Een prachtige opbrengst om jongeren met een hersenletsel weer een toekomst te geven – niet een louter verleden. Voor de start van het volleybaltoernooi werd de cheque overhandigd aan Karel Nicolas, directeur van Het Daan Theeuwes Centrum.

We bedanken iedereen voor zijn bijdrage en support. De bedrijven die hebben deelgenomen aan het volleybaltoernooi en alle sponsoren en relaties die de helikoptervlucht mede mogelijk maakten!

Wil je een impressie krijgen van deze geslaagde dag? Op Facebook staan meer foto’s. In de toekomst ook op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Volg Verdouw gaat verder ook.

helikoptervlucht bedrijven en sponsoren
Lijst van bedrijven en sponsoren die de helikoptervlucht mogelijk maakten!
cheque voor daan theeuwes centrum
Herman Stomphorst overhandigt de cheque van €20.250 aan directeur Karel Nicolas van Het Daan Theeuwes Centrum.

Gepubliceerd door arnoutvnieuwkoop

Arnout is communicatiespecialist en schrijft als medewerker van Verdouw Bouwproducten ook voor Verdouw gaat verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s