Maak een helikoptervlucht

Vlieg ook mee en steun het Daan Theeuwes Centrum!

HelikoptervluchtIn 2019 steunen wij het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie in Woerden. Zij zijn gespecialiseerd in medisch specialistische revalidatie van jongeren met ernstig, niet aangeboren hersenletsel.

In 2018 heeft een jonge werknemer van Verdouw een ernstig ongeluk meegemaakt in zijn vrije tijd. Met de keuze om ons in te zetten voor het Daan Theeuwes Centrum willen we iets doen voor jonge mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. Het Daan Theeuwes Centrum zet zich in om deze jongeren weer een toekomst te geven – niet louter een verleden.

Een unieke kans!

Zaterdag 14 september 2019 is je kans! Je kunt op deze dag een vlucht maken boven Gouda en de Krimpenerwaard en dat voor slechts €40,00. Een leuk uitje voor het gezin of om samen te doen met collega’s en/of vrienden. Je kan in de ochtend of middag instappen!

VIP-tickets! We hebben daarnaast ook nog een aantal speciale tickets voor het maken van een lange vlucht. Heb je interesse? Stuur ons een e-mail (verdouwgaatverder@verdouw.nu). Dan nemen wij contact met je op.

Er zijn ook mogelijkheden om reclame te maken voor jouw bedrijf. Wij zorgen dat er een sticker op de helikopter wordt gezet met jouw logo. Interesse? Bel Wieger Jan 06-22509828.

Reserveer een plek in de helikopter

Een bijzondere ervaring en je steunt een prachtig doel. In totaal zijn er 400 instaptickets beschikbaar. Reserveer hieronder snel jouw plek in de helikopter!