Maak een helikoptervlucht

Vlieg ook mee en steun het Daan Theeuwes Centrum!

HelikoptervluchtIn 2019 steunen wij het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie in Woerden. Zij zijn gespecialiseerd in medisch specialistische revalidatie van jongeren met ernstig, niet aangeboren hersenletsel.

In 2018 heeft een jonge werknemer van Verdouw een ernstig ongeluk meegemaakt in zijn vrije tijd. Met de keuze om ons in te zetten voor het Daan Theeuwes Centrum willen we iets doen voor jonge mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. Het Daan Theeuwes Centrum zet zich in om deze jongeren weer een toekomst te geven – niet louter een verleden.

Een unieke kans!

Zaterdag 14 september 2019 is je kans! Je kunt op deze dag een vlucht maken boven Gouda en de Krimpenerwaard. Een leuk uitje voor het gezin of om samen te doen met collega’s en/of vrienden. Je kan in de ochtend of middag instappen!

VIP-tickets! We hebben daarnaast ook nog een aantal speciale tickets voor het maken van een lange vlucht. Heb je interesse? Stuur ons een e-mail (verdouwgaatverder@verdouw.nu). Dan nemen wij contact met je op.

Er zijn ook mogelijkheden om reclame te maken voor jouw bedrijf. Wij zorgen dat er een sticker op de helikopter wordt gezet met jouw logo. Interesse? Bel Wieger Jan 06-22509828.

Reserveer een plek in de helikopter

Een bijzondere ervaring en je steunt een prachtig doel. In totaal zijn er 400 instaptickets beschikbaar.
Let op: wegens groot succes zit de vlucht volledig vol! U kunt dus geen normale of vip tickets meer reserveren. Op dit moment hebben wij alleen nog enkele Super VIP tickets beschikbaar. Een Super VIP ticket betekent dat u meevliegt op de heen- of terugreis van Lelystad naar Gouda of omgekeerd. Een prachtige vlucht voor een prijs van € 150,- per ticket. Neem contact op met Herman Stomphorsts voor info of reserveringen op telefoonnummer 0182-590029.

Planning

Heeft u al gereserveerd? Op dit moment wordt hard gewerkt om de planning rond te krijgen. Uiterlijk 12 september ontvangt u een mail met uw geplande vluchttijd.

Wil je komen kijken?

Dit zijn de vertreklocaties van de helikopters op zaterdag 14 september:

  • Ochtend vanaf 10.00 uur – Westbaan 210 in Moordrecht
  • Middag vanaf 13.00 uur – Middelblok 139 in Gouderak

Op deze locaties is een warme drank, frisdrank, bier, een broodje en warme hap verkrijgbaar. De opbrengst hiervan gaat ook naar Het Daan Theeuwes Centrum!